Over ons

WAGO is een toonaangevende allround specialist op het gebied van getrokken materieel. We zijn een betrouwbare full service partner voor onze klanten:: transportbedrijven, eigen vervoerders, verhuurbedrijven en garagebedrijven. Een professionele, betrokken partner met passie voor het vak.

Als klant sta je bij ons centraal; 100% tevreden klanten, daar streven we naar. Onze werkwijze is efficiënt, slim, snel en kosteneffectief. Maar wel met respect voor het milieu en voor de mensen en bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij doen wat wij beloven, afspraak is afspraak!

60 jaar WAGO – tijd voor een nieuwe stap

WAGO Trailer Service & Parts is in 2020 overgenomen door Asse Bruinenberg. Deze overname viel samen met ons zestigjarig bestaan. Al het personeel is meegenomen in de overname en samen werken we aan WAGO 2.0. In de zestig jaar dat WAGO bestaat, zijn we een begrip geworden voor tal van transportbedrijven. De werkplaats is altijd goed bezet en we werken samen met diverse bedrijven om tot een nog betere service te komen. Iedereen draagt zijn steentje bij en alleen op die manier kunnen we ons opmaken voor de volgende zestig jaar!

Ontzorgen staat voorop binnen WAGO 2.0

Het ontzorgen van onze klanten, dat is waar we voor gaan. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid:: we komen vanaf nu namelijk ook graag naar jou toe! Dit kunnen we waarmaken dankzij de inzet van ons team van 26 enthousiaste WAGO-professionals. Wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Dat lees je hier!.

Wil je meer weten over de geschiedenis van ons mooie bedrijf? Lees dan verder op deze pagina!

+31 (0)183 - 63 19 66

Werken bij Wago? Klik hier voor onze openstaande vacatures.